#GørDanmarkStørre

Europa gør Danmark større

Danmark er et lille land. Men vi har stor indflydelse på mange ting over hele verden. Ikke mindst fordi vi er en del af et europæisk fællesskab. Det giver os muligheder. Mulighed for at leve i tryghed og frihed. Mulig­hed for at løse udfordringer i fællesskab, som vi aldrig selv vil kunne løse. Mulighed for at få indflydelse, hvor vi ellers aldrig ville have adgang. Europa giver os en mulighed for at gøre Danmark større.

Del dine idéer med verden

Her på sitet kan du uploade dine ideer til, hvordan vi gør Danmark større og Europa grønnere, klogere og mere rummelig. Vi kan lære ting af resten af Europa og verden, som kan gøre Danmark større. Omvendt kan vi bidrage til skabe en bedre verden gennem det europæiske fællesskab. Kun fantasien sætter grænser.

Danmark viser vejen – på mange områder

Danmark har gennem mange år været frontløbere indenfor vindenergi. Og vores pantsystem og genbrugs­plad­ser er gode. Hvordan kan vi bruge de erfaringer og det europæiske samarbejde til at skabe en grøn­ne­re verden? Vi vil meget gerne have dine bud på, hvad vi har udrettet her i Danmark, som vore partnere i Europa – og resten af verden – kan lære af?

Se de mange idéer her

Rejser du på ferie i Europa – eller resten af verden – henover sommeren støder du omvendt måske på ideer, som er værd at tage med hjem, fordi de vil kunne gøre Danmark større. Vi vil også meget gerne høre dine bud på, hvad Danmark kan lære af Europa og resten af verden.

Vi står stærkere, når vi står sammen. Europa gør Danmark større.

Vi glæder os til at se dine ideer.