Vi skal samle det nære og det fjerne – Turist i egen by

Oprettet af: Anna Warrington
August 17, 2017

Det er fantastisk at rejse, men nogle gange har man også brug for at blive mindet om, hvorfor man er taknemmelig for at bo lige netop der, hvor man bor.

Personligt elsker jeg at samle det nære og det fjerne ved at gå på (gen) opdagelse i mit eget lokalområde – gerne i selskab med familie og venner, der ikke kender området lige så godt som jeg. Måske bor de i udlandet eller blot i andre byer, så vi kan sammen få en helt ny oplevelse ved at udforske de små oaser, som mit nærområde har at byde på. Jeg er blevet nyforelsket i København ved at vise mine amerikanske veninder og canadiske familie de fine både ved Christianshavn, den gode kaffe ved den lille biks på Nørrebro og den dejlige drink på Papirøen. De mange oplevelser, der kan samle det lokale og det globale kan skabe nye minder og ny inspiration. Jeg vil derfor opfordre alle til at starte med at kigge på, hvad der kan udforskes lige præcis der, hvor du bor?

  1. Camilla siger:

    Fedt input. Jeg er så enig. Næste skridt til også at nyde lokalområdet så meget, at vi måske ikke altid behøver at rejse om på den anden side af jorden. Noget jeg i hvert fald selv lige skal blive bedre til 😉

    0

Du skal være logget ind for at kunne kommentere og poste egne indlæg.