GørDanmarkStørre.dk er en platform, der er åben for alle. Her kan du frit dele din begejstring for alt der gør dig stolt af at være dansk.

  • Fortæl os – hvad er det der gør dig stolt af at være dansk?
  • Hvordan vil du gerne mødes ude i verden, når du fortæller, at du er fra Danmark?
  • Og hvad kan vi lære ude i verden, som ville gøre Danmark til et endnu bedre land at leve i?

Del dine idéer, tanker og oplevelser med os andre. Sammen gør vi Danmark større.

Opret profil

Du skal være logget ind for at bidrage med idéer og kommentere på andres indlæg. Du kan også vælge at logge ind via din Facebook profil. Vi bruger IKKE dine data til andet end at sikre os, hvem du er. Se vores Privatlivs- og cookiepolitik her.

Hold den gode tone

Alle idéer er lige gode, indtil de bringes til live. Så vær saglig, når du kommenterer andres indlæg – ligesom du kan forvente, at de behandler dine idéer.

Hvis du bygger videre en andens indlæg, kan du linke til dette. Men hvis indlægget stammer fra et andet sted, så husk at oplyse ophavspersonens navn eventuelt med link, når du skriver indlæg – hvis du altså kender det.

Husk ophavsretten

Billeder, musik, lyd mm du uploader på GørDanmarkStørre.dk vil fremgå på siden, og kan ses og deles af andre. Du må kun uploade billeder, du selv har ophavsret til.

Upassende indlæg slettes

Redaktionen følger med og fjerner upassende kommentarer. Du kan også hjælpe til ved at anmelde kommentarer, du finder upassende. Reglerne gælder for alle tekster skrevet af brugere på GørDanmarkStørre.dk.

  • Vi sletter kommentarer, hvis:
  • de ikke holder sig til emnet eller på anden måde fremstår useriøse
  • de indeholder klare reklamebudskaber (du må fx dog gerne rose miljøvenlige produkter)
  • de indeholder injurier, racistiske eller grove nedsættende angreb på personer eller firmaer
  • de bryder ophavsret (du må heller ikke del andres fotos, musik mm uden deres samtykke)
  • samme skribent skriver uforholdsmæssigt mange kommentarer, der spolerer debatten.

Under hvert indlæg/ kommentar er der mulighed for at anmelde dette. Ved at klikke på Anmeld tippes redaktionen om upassende kommentarer.

Har en bruger gentagne gange overtrådt retningslinierne for GørDanmarkStørre.dk forbeholder redaktionen sig retten til at ekskludere brugeren.

Som udgangspunkt deltager redaktionen ikke i debatten, men der kan forekomme undtagelser hvor redaktionen ønsker at give sit besyv med fx ved misforståelser eller ved generel opklarende spørgsmål.

Når vi finder det relevant i forhold til populære indlæg, prøver vi at finde fakta, som lægges under Fakta.

Redaktionen kommenterer heller ikke på enkeltsager og forbeholder sig ret til at fjerne indlæg som vedrører en konkret eller for personlig sag.

Vil du gerne høre redaktionens mening i en sag, eller har du et spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mail@radikale.net

Er du i tvivl om fortolkningen af reglerne, er du velkommen til at kontakte redaktionen her